Syukur alhamdulilah


hari ne.. check up En Tunang di PPUM.. mase nak menunggu pun xde lah lame mcm aritu.. so far hari ni org xramai.. ape pun.. alhamdulilah syukur.. sebab ade perkembangan sikit.. cuma dokter bg sampai end of this month.. if xbercantum jugak En Tunang akan di Operation.. dan seperti biase.. kaki berbesi lah.. almost 2 or 3 month jugak la nak baik..

dan dokter ade nasihatkan supaye En Tunang ' JANGAN MEROKOK' tp entah la.. seriusly speaking.. hati ne sedih jugak.. penat jugak menasihati.. supaya tidak merokok.. dan kerana nasihat tu pun nanti boleh menyebabkan pergaduhan.. ..
biase la kan lelaki.. 'LELAKI dan ROKOK mmg TAK DAPAT DIPISAHKAN'

bg dorg rokok ne adalah segalanya.. dan bg mereka yang dah terbiasa.. dan dah lali nak berhenti tu MEMANG AMAT PAYAH DAN PERIT.. so mcm mane nak nasihatkan lagi.. ape pun syukur la jugak cos dalam family.. adik lelaki xmerokok.. kalo semua merokok entah la..

kekadang terfikir.. APE KEPENTINGAN MEROKOK NI..?? ape KEBAIKAN DIE..? penat nanye..

hurm.. BERHENTILAH MEROKOK ye.. xde faedah pun..

to En Tunang : if rase sygkan BB.. berhentilah.. itu je.. bb xmintak bende lain pun.. cuma berhenti merokok je..utk kepentingan kite bersame ok..



p/s: doakan encik tunang akan sembuh
seperti sedia kala.. xmo dah operate masuk besi

Popular Posts