Syorgaa!!~

biase yer.. isnin sampai khamis mmg jarang ade org kat Opis.. dr hasil gambar yang ai snap ne pun yu all mesti dah tahu dimanakah port ai duduk di Opis.. port ai selalu bercitcat.. lepaking adelah di position tgh tu.. kalo ade sorg duduk kat situ.. maka datang la 5 6 org sekutu-kutu bersembang2.. kekadang.. opis dah bukan cam opis... ade makanan.. dah mengalahkan jamuan.. meja ai sudah semesti ye jauh dari Bos.. dan bos lak.. bkn 9 jam kat opis.. biase ye pepagi ade kat opis.. masuk lunch dah xde.. dah hilang.. sedar2 cuma ade sms jer..

maka ai pun merdeka la.. so smlm bos submitkan payment payroll dan seperti biase keluar mkn dengan bos dan sembang2 pun mcm kawan2.. sbb dia xnak terlalu serius dalam kerja.. dan bg pelepasan ape je yang ai nak buat dalam opis.. but make sure KERJE HARUS SIAP... so seperti biasa.. besok bos mau ke OU.. dan ade sinar kebahagiaan disitu bile ai kene follow skali.. knp mesti OU.. bsk kan keje.. ' haiya.. kite jalan2 laaaa...' ok jerk kalo dah cam tu.. berjalan sambil wat keje.. *sbb nak kene submit data entry*
then on monday.. nak tgk lak minit metting.. :) so harus ku senyum selebor lebor ye.. yang pasti dah siap.. :) thanks to kak nadia cos ajar cam ner nak buat minit meeting sumer.. *sememang ye bukan kerje aku*


so skrg.. time to sleep.. giler syorga.. semua org tade.. Horeyyyy!!!!!~




p/s: :)

Popular Posts