mak la segalanya..

mak la segalanya skrg.. bile deela call mak tadi dan bercerita kan sesuatu.. bende yang mengembirakan hati.. she make me laugh.. dan mak merestui ape jua yang deela buat termasuklah skrg ne bertungkus lumus sikit demi sedikit survey barang2 persiapan perkahwinan pada ***************************** nanti.... *harus rahsia.. sehingga akan diberitahu kelak*

then ayat mak.. ' mak ikut je ape yang rase sesuai kamu ngan zul.. tiada bantahan dari pihak kami.. cuma kalo boleh nanti kami konfomkan balik dengan pihak katering....' aihhh mak udoh xsabor ke.. ihikss.. mak relax yer.. byk bnde nak kene buat skrg nih.. mak pun tgk kan cam ner anak mak ne list downkan smua bende yg nak dibeli..

so perancangan skrg ne seharus ye teliti.. * just pray for my fiance sembuh sepenuhnya..* dan yang pasti xsabar nak tunggu bulan depan.. :) apsal eh.. ado la.. rahsia.. ihikss... * eh deela ne kalo rahsie baik xyah ckp..* eh.. so suke hati ai la nak rahsie ke tidak.. ihiksss.. sabau yerk kengkawan.. tunggu je entry2 rahsia yg bakal keluar nanti.. entry2 tu akan berteruskan sehingga keluar ye.. Pre-Wedding Video dalam Fesbuk.. *sama skali tidak akan diupdated dalam blog* jd sila add saye difesbuk ye kengkawan afazsla@yahoo.com sambil2 tu leh la komen disane ye.. saye akan sertakan skali feedback kat sane.. *sbb kotak komen kat sini dah tutup... *




p/s: seriusly xsabar menunggu apekah yg bakal berlaku bulan hadapan..
depan depan depan.. dan depan lagik sehingga my grand wedding.. ouchhh!!`

Popular Posts