Ngeri..

Assalamualaikum ols.. hari ni..seperti biasa temujanji ai dengan dokter.. eh silap.. bukan ai.. En tunang dengan dokter.. kul 10 pagi.. jadi sebelum g jumpe dokter.. g bg die break1st dulu.. belasah kenyang2 ok.. sebab die ne cepat lapau...ye la kan org sakit.. normal dah cam tu.. then kul 9 cam tu dah gerak dari rumah.. sampai pun around 9 something..then tunggu ade dekat sejam.. baru dokter tu panggil.. biasek la kan PPUM.. hurm.. xpe xkisah yang penting En Tunang dalam keadaan selamat.. BERITA MENGEMBIRAKAN.. tulang kaki OK.. tak berganjak dari kedudukan asal.. cuma makan masa untuk bercantum je.. dalam 2 bulan lagi.. so MC pun sambung lagi.. tapi tak pe... yang penting tadi waktu bukak simen.. tengok gak.. bengkak dah surut...luka dah kering.. jari jemari pun dah bergerak.. cuma harapkan En Tunang dah tak sakit cam memula dulu..tu jerk..
ngeri yerk... tp xpe la kene tengok gak.. pengalaman pertama cara2 org bukak simen.. then pasang yang baru.. so kite leh lalui jugak cam mane en tunang sakit.. dan kite pun akan turut rase sakit..

time simen tu bukak agak ngeri toi..tp xpe wat muke relax je.. xleh cuak2 sbb en tunang yang menghadapi.. tp cume mengcoolkan supaye die tenang.. hurm.. kesian pun ade gak.. ntah ler nak ckp cam mane kan.. Allah je tahu ape yang dirasai..

yang ni die dah bukak simen.. then die nak pasang baru.. hurm.. kesian En tunang menahan sakit.. ye la kan.. masih belum pulih dari kecederaan.. ape pun agak ringan bile dah bukak.. so far so good.. cume risau sebab die tak makan ubat for today.. grrrr.. (muke blushing)..


lepas bawak die hospital terus balik.. then berdengkor.. serius sakit kepale.. dan macam nak demam.. :)

Comments

Popular Posts