nervous sudah berakhir

Assalamualaikum semua..sorry eh sbb dh lame rase ye xupdated blog.. ye la kan.. busy dengan photoshoot dan casting.. tambahan plak br masuk kerje.. dan kene focus on kerje jugak. byk belajar bende baru.. dan mission target nak mencari rezeki yang halal.. itu jerk.. dan harap.. xde ape masalah yg berlaku..

simptom simptom malas ade menerjah.. but deela kene kuatkan semangat untuk menghalang simpton tu berleluasa.. dan nak beri kepercayaan pada bos bukan senang.. so skrg.. dah 5 hari berkerje. so far so good and so so happy kat tmpt baru..deela harap akan berkekalan sampai bila2 di Standard Chart..

so.. masih carry on dengan dunia modelling.. dan skrg projek nak buat 'Portfolio' insyaallah.. dan so on dengan kerja2 lain.. insyaallah ade rezeki.. deela akan pergi lebih jauh..

by the way.. ade berita gembira.. About Photoshoot Muslimah II tu.. deela beerjaya mendapat tempat ke 2..alhamdulilah.. syukur sangat..happy sgt2.. thanks to my group.. my photografer, my MUA, my Assistant..dan semua yg turut terlibat.. walaupun tempat ke-2 tu pun dah seribu rahmat..dan kemenangan tu bukan kemenangan yg biase..tp amat luar biase..

so tunggu je updated dr deela dgn entry2 yg lain



p/s: :) nak hias meja

Comments

dieha said…
This comment has been removed by a blog administrator.

Popular Posts