Hak Milikku


uhuhu Assalamualaikum ols.. hai hai hai.. hurm ape khabar sumer.. sihat ke dah mkn..?? alhamdulilah.. deela br je selesai mkn.. malas nak makan banyk2 skrg ne sbb rase dah xde selera.. dah sibuk ke hulu hilir mempromosikan Product Auro Life yg ternyata lebih berkesan.. betul weih... xtipu yer.. sure dan pasti berkesan.. dijamin.. ape pun nak tahu kualiti atau pun tidak product tu.. u ols try dulu k..

hurm sedang sibuk2 mempromosikan ne.. rezeki datang mencurah2 selepas photoshoot majalah stailista tu..
alhamdulilah rezekikan.. Allah sentiasa membantu hamba2 ye yang sabar.. dan deela pun tak putus berdoa semoga dimurahkan rezeki dan always dalam kesenangan bile buat kerje.. itu je sebenarnye..

dan deela masih sedar dimana deela mulekan semua ne.. Special Thanks to Kak Jannah cos menaikkan deela dalam dunia Modelling ni.. dan ramai lagi kengkawan yang memberi sokongan.. tak lupe jugak dgn En tunang yang always memahami, menemani, menghantar ke tempat photoshoot... thanks Q syg

by the way kan.. ade someone pernah bertanye kan sal En Tunang. dan ayat2 die mcm confuse bin ajaib la.. cam tu ke..? hurm.. soalan beliau cam wartaman Kosmo.. ' yaya dah bertunang ke..? ' cam tak je ' zukarnain tu sape..' tunang ke..' asal muke cam adik beradik je ' ooo nak melenting ke soalan cam ne.. uhuhuh dengan muke malu2 blushing.. menjawab.. ' dah tunang la kak..' 'zukarnain tu tunang deela la.. ' mane ade cam adik badik kak ' uhuhuh.. oooo lame dah ke kenal zul tu.. aih kakak ne.. cam nak masuk line je.. mane aci kan cam ni.. ' lame dah kak.. dari zaman scooter lgi..' jodoh kan.. jumpe balik then bercinte. bertunang. dan dh nak kahwin.. but for sure skrg ngah fikir bile nak tetapkan tarikh... kakak tu cam sengih2 je.. pastu leh lak ckp.. 'xpe nanti wedding invite akk jadi MUA yea syg.. ' ohh.. ada udang disebalik mee upe ye kakak tu...

uhuh... pastu ayat tu sambung lagi... bukan pe deela.. akk suke sgt tgk deela ne.. kecik je.. comel.. and strong..
hurm.. thanks kak.. kekadnag bukan kite mintak jadi cam ne kak.. Allah menduga kite dan sentiasa menduga dan die juga mengingatkan kite bahawa die selalu dengan kite.. cam tu la.. dan deela pun xpernah nak meninggi diri sombong ke pe.. sentiasa mendoakan yang terbaik untuk diri sendiri, keluarga, tunang dan kengkawan..

sessi penutupan ayat kat kakak tu.. ' ape pun kak.. his always wit me.. dalam susah dan senang.. sebab xsemua kawan2 dpt menolong deela time deela susah.. dan die always wit deela time deela susah. dengar deela merungut bagai.. menceritekan masalah pun die sentiasa dengar.. begitu jugak deela sentiasa berada di sisi die ketika die susah senang.. akk pun tgk kan ape yg deela lalui skrg ne.. makin banyak dugaan kami makin kuat kasih syg kami.. alhamdulilah.. Allah dah tetapkan die milik deela sampai akhir hayat..' then aku tgk kakak tu cam nak berderai air mate.. wahhh.. salah ayat ke.. 'rupe ye tak.. something feels in side her heart..' Thank kak.. always listen to me.. dan terus menyokong..




p/s: Thank Q..

Comments

Zyash said…
Suke negok pp gebu...hehe...

Popular Posts