Aura Life - Menyinari Kehidupan

Hai.. Assalamualaikum Sumer.. kengkawan yang disayangi.. cehwah!!~ bukan main lagi ko kan yaya intro.. ehhe.. sory ye kengkawan.. buat mase ne deela sibuk mempromosikan Product Aura Life ni..sebenarnye mmg bagus product ne.. sebelum deela membuat promosi mengenai product ne.. deela pun dah mencuba.. dan ternyata amat berkesan..

Alhamdulilah.. syukur sebab deela dah kembali bertenaga sejak minum Aura CEO Coffee selain dari menenangkan fikiran, memberikan keyakinan, membantu mengurangkan berat badan, membantu menghilangkan rasa lapar dan jugak menghilangkan rasa mengantuk sesuai untuk pelajar dan pekerja2 yang selalu rasa mengantuk ketika berkerja.. boleh la mencuba..

macam deela.. deela akan minum setiap pagi.. so alhamdulilah tidak mengantuk.. dan tidak rasa lapar.. selalu ye.. deela akan makan waktu pagi tapi sejak minum coffe ne alhamdulilah.. kurang dah makan pagi..

jadi Aura CEO Coffe ini boleh didapati dengan harga RM32 sekotak...

sebenarye kan.. walaupun deela bertubuh kecil tapi ade gak masalah buncit kat perut ne.. normal la tu kan.. banyak sangat makan skrg ne.. kekeke... jadi deela mengunakan Aura Shaping & Beauty Lotion.. amat la berkesan.. mmg terase panas jer memanjang..

jadi untuk mendapatkan ye.. amat la mudah.. harga pun tak mahal cuma RM32

begitu jugak dengan Minya Wangi Aura Life Tanpa Alkohol bergabung dengan tenaga getaran Aura..
  • Alami kemodenan Minyak Wangi Yang tersohor dengan keharuman, keselesaan, keceriaan yang pasti melakar senyuman seri wajah
  • Hanya mengunakan Minyak Wangi anda akan dapat satu kaedah Rawatan
  • Di Inspirasikan dari Jenama Terkenal dan Gunakan Tanpa Was-Was, dijamin bersih lagi suci (Boleh digunakan ketika solat)
  • Diberi kelulusan Mengunakan Logo Sure Halal serta Dipantau oleh Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (Yadim)
Minyak Wangi ini dijual dengan harga RM30 setiap satu botol.

Aura Minda Pintar:
1. Mencergaskan Minda & IQ serta mengatasi tekanan perasaan
2. Memberi Kesegaran berfikir serta menguatkan daya ingatan
3. Memberi kesegaran akibat keletihan dan kelesuan
4. Memulihkan tenaga semula jadi
5. Mengharmonikan Fizikal & mental
6. Mengembalikan Fungsi organ2 yg telah lemah
7. Membantu meningkatkan penyaluran oksigen ke otak dengan sendiri menjadi minda pintar positf
8. memberi kemahuan serta minat utk belajar.


boleh didapati dengan harga RM60 (30 biji) satu kotak (mengandungi 15 biji setiap satu papan)




alhamdulilah setakat 2 bulan deela mencuba product ne.. deela bersyukur sangat.. dan deela yakin dengan product Aura Life ni.. jadi kawan2.. marilah mencuba.. dan boleh la membeli & order dengan deela.. (thru Inbox FB or email fahaya@gmail.com)






p/s: Insyaallah dengan IzinNya segala yang kita usahakan pasti akan
berhasil asalkan kita tidak putus berdoa dan
bertawakal padaNya setiap masa..


Comments

Popular Posts