yu take care


yu.. take care ok.. ai sayang yu tau.. ai sedih tgk yu mcm ne.. yu jgn ingat ai shuker lak.. ai lagi terseksa tau.. sakit hati.. mata..kepala.. jiwa bakul raga tau.. kalo leh ai nak ganti tempat yu.. sbb yu ade kerje yu.. ade bisnes yu.. dan banyak bende yu boleh handle.. biar la ai berehat lak kat rumah yu.. yu take care tau duk rumah kakak yu.. jangan notty2 ok.. yu banyakkan rehat.. jangan fikir banyak sangat.. tuhan menduga kite sekrg ne yu.. ai kene strong sbb ai xnak tgk yu susah hati kalo ai sedih.. hati shape tak sedih kan tgk tunang sendiri cam ne.. tp xpe.. ai dah cube mempertahankan yu.. ai memang bencik giler ar budak tu yu.. rase memang nak hentak je ngan helmet..yu duduk sane jangan susahkan org ok.. ai shayang yu tau larling..

huh.. smlm balik je keje deela direct terus ke Puchong utk hantar my fiance ke Bangi.. nak die rehat kat sane.. kesian.. xth la nak cakap cam ner.. hati ne sebak dan sayu bile tgk keadaan die.. yang mcm tu.. entah la.. xth nk cakap ape.. dengan simen yang berat cam tu.. sampai bentan kaki...

mcm ne ke nak terime kenyataan.. kalo patah sebab perbuatan sendiri tu xpe jugak..ne disebabkan ke'CUAI"an org lain.. mcm mane.. tapi ape pun betul cakap kakak die semalam.. Allah sentiasa menduga.. dan terus menduga.. nak tgk org tu Tahan atau tidak..

ape pun hidup mesti diteruskan..




p/s: Thanks To Allah

Comments

Redbloodsnow said…
yang...uols tunda kawen bile ek? means tak jd lah setarikh dgn zie? alaa...hehe.

tak sbr nk tgk yaya kawen :)
Deela Auliya said…
tu la.. 2012 wohh... hurm nak wat cam ner zie.. dengan masalah yaya skrg.. dengan zulo kaki cam tu..depends on kesihatan die..kalo boleh zie.. yaya nak die betul2 kukuh dan stabilkan ekonomi memasing br leh fikir kahwin.. bile jd cam ne..ade hikmah sebenarye zie.. Allah sentiasa menduga yaya zie.. sampai satu tahap cam ne.. menimpa2 zie..satu2..
dan yaya redha..
mungkin ada hikmah ye zie
mutz_meteoda said…
yu take care ok..... jgn notty2....
hadoiii... huhuhuhuhu

Popular Posts