terkujat

terkujat mak limah.. aish.. bukan kak limah yer.. dengan jumlah followers.. before this xpernah perasan pun.. (nampak sangat la ko SOMBONG kan yaya) ihiksss..bukan pe.. sebab ai tahu mesti xde org nak menjejakkan kaki kat blog ai yang tercintas ne.. before this boleh la entry sampai 1000++ dan atas sebab tertentu ai kene delete entry2 tu then mulakan something yang baru..

anyway... thanks to the followers..yang baru add tu.. thanks anyway.. shuker mak limah..ekkeke teruskan mem mollow yer.. ihiks..




p/s: nanti ai akan updated yang besh2..
ok.. insyaallah..

Comments

Wahidah said…
salam ziarah...bace blog zie bawakkan BW ke sini..indahnya nama seindah orgnya..:)
nabilah_2908 said…
tahiah yer...tinggakt usha..sure follower akan bertambah dari semasa ke semasa... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SAYANGI PEMBACA ANDA
MOHD said…
poyo la kak limak ni....
hahahahaaa
mutz_meteoda said…
ntah ape la mak limah ni.....
Redbloodsnow said…
tahniah yang. rajin² kan ler blog walking dgn tinggalkan jejak. jgn dok jd silent readerrrr jek memanjang..hahaha

eh..ade wahidah ler :P Hai wai ^_-
Deela Auliya said…
baik Bos.. ai nak menunjulkan dirik la lepas ne.. ahakssss
mutz_meteoda said…
nk tunjuk diri gak la pasni......

Popular Posts