survey mervey


setakat ne.. Perkahwinan Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha berjaya menarik minat patik.. aishh.. everything semua ye cantik2 belake.. ape pun mate ne dah rambang2 dah.. dan dah mule mencanang2 ke kedai2 bunga2.. kedai tepak2.. bagai2 kedai.. termasuk la ke butik's.. ade yang membawa packege dari RM1500- RM4k- Rm5k..

ouh... sungguh x mampu la sampai nak wat pelamin 5k 6k cam tu.. ai bukan artis.. dan ilham mendekorasikan hantaran mencanang canang keluar.. ape pun kat Ipoh ape kurang ye.. ye dak.. sebab ai buat hantaran pertunangan semua kat ipoh dan barang2 pun turut dibeli disana..

anyway.. semua ilham ilham idea2 ne kene simpan rapi dulu.. simpan.. sehingga tarikh perkahwinan dan majlis ditetapkan.. sebab.. semua bergantung kepada keadaan.. dan kalau boleh.. i dont want to married dalam tahun 2011 buat andai jodoh tertulis dalam tahun ne.. ai redha.. but better married 2012... dan mungkin awal tahun.. biarlah persediaan cukup rapi..sapi dan suci.. dan boleh la membeli dengan pelahan lahan.. barang2 dekoration.. boleh servey pelamin.. katering..mak andam..survenior..dan boleh la uruskan macam2 lagi sehingga tarikh perkahwinan tu termenterai.. Insyaallah..

hope nanti berjalan dengan lancar.. ape pun ngah simpan duit untuk beli dan terus membeli.. insyaallah..p/s: Allah akan sentiasa membantu
hamba2 ye yang berniat
untuk mendirikan Masjid

Comments

Popular Posts