redha..

sejak kes kejadian 17.01.2011.. yang melibatkan deela ngan tunang.. amat memilukan hati.. dan deela redha dengan ketentuan Allah yang menduga deela menimpa2.. dimulakan dengan kerje.. sbb kontract dah ditamatkan.. soal kewangan.. hilang tempat bergantung.. dan sekarang melibatkan kes kemalangan jalan raya.. dan tunang patah kaki kiri..

deela redha... saat saat mcm ne.. menangis sorg2 mengenangkan dugaan yang teramat perit ne.. makin ditahan dan dipendamkan.. Allah je yang tahu mcmane dugaan deela menanggung semua ni.. dan deela pasrah.. deela cuma berdoa.. tunang deela cepat sembuh.. dan kite akan fight same2 kat mahkamah... dan deela nak kan keadilan.. jangan say sorry je.. sbb say sorry tu amat mudah.. dari kite yang menanggung sakit perit.. berbulan2 cuti rehat kat rumah..xkeje..dipotong lak gaji.. dan kite kene fikir mase depan tu mcm mane..

kite buat sbb nak bagi die sedar atas kecuaian die.. seriusly..deela xkan maafkan budak tu.. 100x pun die mintak maaf deela xkan maafkan.. sbb deela yang perit menanggung.. melihat..dan merasa sendiri...

deela doakan biar die xkan selamat dan senang hidup die sampai bila2.. dan disaat saat sedih ne.. abah..mak..abg..adik..kakak..kwn2 rapat banyak memberikan sokongan..datang melawat.. deela rase amat bersyukur sb masih ade yang bertanye khabar.. :) terime kasih..







p/s: semoga syg cepat sembuh..

Comments

yaya syg...bykkan sabar dgn ujianNYA. Allah xkn menguji hambaNYA yg x kuat. Doa akak yaya & tunang cepat sembuh dan dilancarkan semua perjalanan.amin
Deela Auliya said…
terime kasih kak.. terime kasih byk2

Popular Posts