Lagi dan lagi...

terime kasih kepada si Polan.. sbb berjaya jadi seorg penyibuk.. alahai sorry lar.. kali ne entry ne kene cakap lepas leh x.. xleh nak wat tapisan dah.. xpayah bersusah payah hantar msj dalam inbox.. nak komen2 pasal blog ne.. bace tak ade mamat kat tepi blog wa ne tulis pe.. ISI HATI PENULIS SAHAJA..KALAU TAK SUKA JANGAN BACA..@!! ke ko yang xreti nak baca..

wahai cik abang yang budiman..

sesungguh ye.. saye.. xskit pun amek port part ape2 sal awk.. leh x u jangan nak ganggu urusan peribadi saye.. blog ne updated by ME dan suke hati saye la nak tulis ape pun.. kene ke mintak permission dari awak..????

wa pun hairan tgk lu.. xleh tgk wa senang.. lu apsal.. kain lu tersangkot kat blog wa ke yang u sibuk2 nak jage hal wa.. lu ade kain lu jage kain lu sendiri bro...

ayat lu bikin wat sangat panas.. xsudah2 menyibuk.. lepas sorg sorg.. Lepas ne sape lak??????

xde kene mengena ok... gini ar gamak yer..kalo dah ramai ngat penyibuk.. huh..!!~ xth la ape korg dapat.. ade ke i bayar gaji u all.. ?? ade?? nan ado kan..?? so jangan wat muke malu nak sibuk hal saye..







p/s: sangat sakit hati..
serius.. lepas sorg sorg cam ne..
entah ar..lantak korg..

Comments

Popular Posts