ku khabarkan berita tak baik

Salam sumer..

so sorry sbb terlalu busy sangat.. hurm.. xth nak mulekan cerite mcm mane.. sbb skrg ne mood sedih.. actually isnin baru2 ne.. deela ngan tunang kemalangan jalan raya.. seriusly sedih sbb tunang patah kaki kiri.. terukkan..
100% deela salahkan kerete tu sbb mmg salah die bg signal x pandang sisi kanan terus masuk.. WTHell la kan..

skit pun xde otak.. dan xde otak jugak bile tgk tunang terlentang ade hati nak angkat bawak g klinik..' kamu ingat tunang aku tu anak patung ke ..' suke hati je nak angkat ngah patah riuk.. ko pun jenis tak sedar ngan xpaham bahasa ye.. xcukup kot aku maki kat kereta tadi ko nak aku sambung lak lagi..mmg dasar 'kapir' ok

banyak wat hal.. xde nak settle tepi.. OK.. dah kasi patah senang je ko nak settle tepi.. AKU PERDULI PE KO LESEN P PUN.. ADE AKU KISAH... org cam ko mmg xleh bg muka...

senang say sorry.. dengan say sorry ko tu leh sembuhkan semula ke kaki tunang aku.. 'bodoh toi' aaa.. iskkk mengucap panjang jap aku.. seriusly kalo aku xjadi samseng jalanan on that day.. mesti aku xdpt nak kejar kereta tu.. aku xfikirkan aku sakit.. aku fikirkan tunang aku menjerit patah kaki.. Allah je tahu mcm mane aku rase.. mengharungi saat cam tu.. Malaikat je la lindung kami.. seriusly.. nasib aku cepat.. tu je cara aku leh selamatkan tunang aku sendiri..

ape yang jadi membuatkan aku sedih..even aku cedera kat bahu.. aku redha lagi menolong die.. Insyaallah.. semoga dia pulih



p/s: sama sama kite doakan ye


Comments

dieha said…
moga zul n deela tabah..cept sembuh both of you...sedey akk dgr..
Deela Auliya said…
ye kak.. thanks.. sbb mendoakan.. dugaan kami kak.. always together..
kalo jadi paper mesti deela ade ngan die..
nasib die tak sorg..kalo x sape nak kejar kerete tu..
dila sakit xkisah..die tu yg penting
laaa...siannya korang. lagi kesian pd en tunang yaya. moga uols cepat sembuh. yg bt jahat tu ada la balasan utk dia nnt
Deela Auliya said…
ntah le kak.. yaya redha je skrg ne

Popular Posts