Happy New Year

Salam...

tersangat la gembira menyambut tahun baru.. anyway.. masih belum terlambat nak wish Selamat Tahun Baru 2011 .. semoga Tahun 2011 membawa suatu keberkatan dan kegembiraan buat semua.. anyway.. deela nak ucapkan Semoga U ols.. Success dalam Job dan ape jua perkara yang dilakukan.. ekkekeke...

dah fikir azam tahun baru ke? deela yer azam.. nak tahu ape.. ?? ade byk azam.. tp biar la deela listkan yang penting dan perlu dilaksanakan je.. insyaallah

  • solat ON TIME
  • nak berjimat cermat supaya leh menyimpan (saving)
tu je la.. ade banyak..tp biolah rahsie ok.. leelleel (gedik je kan) ok.. nak cerite ape pun xth.. cuma xde celebrate new year pun.. just tgk bunga api dari rumah abang dekat putrajaya bersama en tunang then balik tido.. cam tu la.. :)





p/s: wohhh... horeyy..~~~

Comments

dieha said…
wah..bagus..bagus..azam terbaik....mogi dipermudahkan...amin..
Deela Auliya said…
ekekek amin... nak kahwin kan...kekeke

Popular Posts