tetibe rase sayu

tetibe jek hati rase sayu when deela g walking satu blog ne about die ngan him fiance.. ouh.. so sweet kan.. sejak dua menjak ne terpakse deela tapis menapis nak updated paper dlm blog ne.. xnak nanti ade org org inbox terus ke FB .. " deela asal u ngan si polan si polan ' fight eh..' leh la i masuk jarum cam ne'
ouh.. terime kasih banyak wahai mereka yang expose 'BUSYBODY' sungguh deela xsuka.. sorry to say la ye.. blog DEELA.. jari DEELA.. DEELA yer suke ape DEELA nak post.. nak taip.. NE BLOG LUAHAN RASA..cerita yang boleh di kongsi.. deela pun ade fikiran gak.. ade perasaan xkan nak updated 100% cerite peribadi dalam blog... xkan cerite gaduh2 pun xleh nak publish.. bkn la sampai takat naik tangan kaki bagai..? apsal.. korg tu xgaduh ke ngan pasangan masing masing? baik ngat ke? (laser dah ne nyah)

semua pasangan bergaduh ok.. xnormal kalo xgaduh.. somi isteri pun lagi tergigit ne kan pulak yang loving maving couple.. MUSTAHIL BIN MUSTAJAB laa if xgaduh.. now deela bukan nak wat entry gaduh.. haah.. TITIK. ENTRY bertajuk TOGETHER..

dah lame sebenarnye kami tak spend time together each other cuma berdua sahaja.. bercinta.. makan sama2.. tgk wayang..bg ikan makan.. tgk kucing ke.. blablabla.. biase yang berdua.. sekrg memasing dah busy.. nak kate jauh xpun kan.. ari2 g keje same.. ( gini ko dah dekat2 ne).. hurm.. cuma xde mase berdua.. nak gak rase mase berdua.. :( g bercuti ke.. pernah terfikir nak g melaka bercuti.. bkn tido ke ape.. g balik ari.. lepak tepi pantai ke.. mandi sungai ke.. best gak tp ntah la.. hard to say.. sbb masalah kesibukan tu xleh lari..

sehingga ke satu tahap.. bile nak keluar tu mcm blur.. xth nak g mane.. nak kemane.. dan nak buat ape.. humm sedih kan.. deela pun skrg banyak lepak rumah and attend my photoshoot.. attend pun sebab minat dan nak memenuhi masa lapang... sbb bila xde aktiviti.. hati akan rase sedih... ntah la.. no women no cry..


dan susah lagi nak lihat kami duduk berdua mcm ne.. hati pun sayu.. ntah la.. tapi apepun tetap bersyukur KAMI SALING MENYAYANGI & MENYINTAI (perhhh dalam hati ade taman kekwa)



Comments

Popular Posts