STOP!!~

Assalamualaikum ...

huh rase cam lame je tak update paper kat blog.. windu.. huh!`.. anyway.. dah nak sampai penghujung bulan doblas.. walaupun rase br semalam 1.12.2010.. hari ne dah 8.12.2010.. hurm.. menghitung detik2 hari hari yang bakal sampai penghujung ye..

smlm aku sembang2 dengan my housemate about our wedding.. barang2 hantaran aku dah start boleh beli slow2.. dan terase dan terfikir nak list downkan ape yang patut dimulakan skrg ne..

hurm.. sekejap je mase berjalan.. dan org cakap bulan 12 tahun depan tu dah nak dekat dah.. so nak kene prepare something untuk wedding aku.. so kene fikirkan something yang baik untuk diri sendiri..

dan skrg ne kene merancang... so kene fikirkan.. hurm.. nebes pun ade.. setiap ari berjalan.. dan berjalan.. ntah ler

risau

jadi kene la berhenti membeli belah di ON9.. huh.. kene focus dengan kerje.. modelling n preparation for wedding.. uwaaaaaaaaaa !!~





p/s: CREDIT to ZIE.. konfom dah beli barang hantaran kan

Comments

Popular Posts