sintom sintom

sintom sintom malas sudah menguasai diri.. mood mood beralih angin pun sudah tiba.. bukan tak best.. bukan tak seronok.. sangat seronok dengan rezeki yang dilimpahi.. tapi apekan daya lebih elok bertukar angin cari keje lain..
mungkin itu lebih baik.. niat kite sebenarnye nak kerje.. nak cari nafkah untuk diri kite.. nak simpan duit.. nak kahwin.. tp.. jadi lain bile org lain menyakiti hati kite

actually xnak panjangkan cite sbb.. deela masih ade rase respect dan masih nak menjaga hati beliau.. tp sehingga ke saat ini.. rase amat tidak seronok bile enviroment keje cam budak sekolah..

actually kite bukan budak sekolah lagi nak interframe mcm2 hal.. nak tulis bagai2. dalam satu report..
kite sepatut ye kene fikir.. mcm mane.. bagai mane.. nak naik kan pretasi keje.. tp kalo dah stress cam ner nak meningkatkan mutu keje.. mood pun xde.. kalo dah asyik focus.. dan straight je..

org zaman skrg ne bukan robot.. dan bukan ye lembut nak ikut je semua arahan tu.. org juge ade hak nak freedom..
at least bg ruang untuk belajar.. 4 bulan bukan 4 tahun.. bukan boleh belajar mcm2 dengan hanya 4 bulan.. org pratikal pun 6 bulan.. pun still xcukup.. pancaroba dengan keja cam ni.. always same thing.. serius.. IM NOT IN GOOD MOOD..

nak kejar KPI akhir ye aku yang terkapai2.. huh!!`.. undang undang yang ditulis oleh manusia.. arahan manusia dari manusia biasa.. huh.. sungguh menyampah okey.. FULLSTOP..





P/S : semoga kamu akan terfikir
bila staff2 di opis ne makin berkurangan
kerane ade sintom keluar masuk opis..
sbb cari keje lain
dan aku pun dalam usaha nak cari keje lain

Comments

Popular Posts