ouchhhh!!~

skrg ne makin juling mate dah.. mcm2 dorg tagged dalam fb.. handbeg la.. barang make up la.. aduyai.. sangat teruja ok ..TITIK.. sangat best.. kan best kalo boleh membeli belah.. waaa...

anyway.. xboleh dah nak shopping on9 ne.. kene stop kan dulu dalam mase tempoh setahun sbb nak kene kumpul duit.. xleh jadi cam ne.. kan.. kene jimat cermat.. sbb.. bulan 12 tahun 2011 bukan ye makan tahun.. anything and everything tinggal bulan je.. tolak campur darab bahagi.. walau ape pun.. skrg ne dah start berjimat cermat ..
antara ye..

  • dah makan kat rumah.. always masak .. dan en TUNANG pun mesti dinner same2 dah skrg.. pastu br balik rumah die..
  • dah jarang keluar berdua : berabih duit xtentu hala cam dulu
  • semua barang yg hendak dibeli : beli bila perlu je
  • stop membeli belah on9 yang makan masa dan makan duit postage ngalahkan beli kat kedah
jadi cam tu la.. then semua nak kene jimat.. Insyaallah start bulan Januari.. deela kene simpan duit saving.. dan hanya belanja beberapa ratus je.. insyaallah.. dan peluang untuk balik ke kg ne akan dihabis kan dengan repair my blacky..

hurmm..




p/s: Ya Allah permudahkan segalanya..
Amin

Comments

Whoopz said…
Semoga dipermudahkan segala hal..
Redbloodsnow said…
zie starting next year. stop dulu bebeli benda yg mahal². almaklum ler...weols nih bride-to-be. kene gagah berjimat...hihi

Popular Posts