mission

setelah menyedari deela juga berpotensi dalam dunia Modeling Muslimah ne.. my friend introduce kan untuk jadi Model Tudung Fareeda.. so agenda seterusnye selain cari job untuk wedding butik.. deela akan berusaha untuk menjadi Model Tudung Fareeda.. insyaallah.. dalam diusahakan.. dan nak mintak tolong pada my Photog ngan Mua.. cam biase la kan..

anyway.. wish me luck.. banyak bende nak kene uruskan untuk akhir tahun ne.. selain catwalk di Lim Kok Wing nanti.. banyak bende nak kene buat preparation.. dan deela harapkan semua berjalan dengan Lancar.. termasuklah.. mencari keje baru..

bukan tak bersyukur dengan keje skrg ne.. syukur sangat..dpt bonus.. tp sangat presure dengan keje yang always cerewet bersama dengan org yang cerewet.. if ade kerani pun ok.. but deela terfikir nak jadi tenaga pengajar..
so wish me luck and all the best..

if ade pandangan or pendapat boleh la tulis di rumah komen.. boleh kan.. help me yea..
i need ur support..




p/s: kat ner lak nak cri tudung fareeda ne.. saje je dorg ne buli
ingat muke aku ne cam muke market ke

Comments

Popular Posts