mengimbau kenangan

mengimbau kembali detik2 birthday aku yang ke 24th.. aku celebrate ngan kawan2 kat Genting Highland.. sangat suka.. walaupun org yang di sayangi tiada di sisi.. ape pun thanks to my beloved friend Fikri Akmal.. sbb sudi bawak saye dan kawn sy lagi sorg Cik Waniezz ke Genting Highland celebrate..
kenangan tu pasti xkan saye lupkekan.. dalam banyak2 pic yang saye simpan.. this is awesome.. paling saye suke.. dan berjaye menarik minat saye.. dan seperti biase la ayat kite kan ' kite berlima semua dah ade pasangan masing2..' so semoga semua ye happy dan gembira sampai ke akhir hayat.. tu doa saye


dan on 25th lak.. saye sambut dengan family saye beramai2.. kat rumah Villa Hartamas.. semua sweet september ade.. termasuk tunang saye.. on 8th september pun celebrate skali.. untung kan bile jadi org september.. Saye harap kegembiraan dan kebahagiaan ini akan berkekalan.. insyaallah..

saye suke mcm ne.. dan mcm2 azam saye dah fikirkan untuk dilaksanakan untuk tahun 2011 nanti.. termasuk la my BIG day: My Wedding.. Oh .. Ya Allah.. permudahkan segalanya.. tenangkan hatiku.. tetapkan iman ku.. lancarkan semua perjalanan ku.. insyaallah





P/S : sedang fikir dan merencana majlis perkahwinan..
walaupun awal.. saye harus uruskan semoga tidak kelam kabut nanti
:)

Comments

mutz_meteoda said…
sedih nyer tgk pic tu.....
huhuhuhuh......
Deela Auliya said…
nak wat cam ner fikri.. entah bile la dpt lagi cengini kan
mutz_meteoda said…
pic ni sy gemok la time tu kn....
huhuhuhuhuh

Popular Posts