i nak cengini

ne contoh je ok.. TITIK.. tp xsalah nak wat cengini.. :) sangat cantik.. simple.. tp xnak la mcm ne banyak no bunge.. just skit2 dah la kan.. insyaallah hantaran nak wat cengini.. wat sendiri.. sebenar ye.. semua ne kite boleh lakukan sendiri..tp ikot la penat ke tidak.. time bertunang dulu pun dah teragak la cantik.. comel.. hehehe.. sbb hasil kerje sendiri.. jd yang ne boleh la buat sendiri insyaallah.. i HOPE akan jadi yang terbaik.. :)
dah berangan2 dah.. ye la kan beberapa la sangat kalo nak dikirakan buat sendiri.. dengan upah org.. bette buat sendiri.. cantik ke tidak tu hak org yang menilai.. ikot kreativiti pengantin la ok.. :)


angan angan dan cita cita nak pelamin akad nikah cengini.. tp xnak la cam ne.. xnak sewa.. nak buat sendiri.. tak ade beza ye dengan pelamin bertunang dulu sumer buat sendiri.. Alhamdulilah.. syukur kan.. cantik jugak.. walaupun simple.. :) dah siap cakap dengan en tunang dah nak wat cam mane.. hahaha.. :) misi mesti dteruskan.. :) dan budjet belanjawan.. mesti di errr ambil kira.. dah kene setat kumpul duit.. dan berjimat cermat..

Comments

tims said…
deela,dulu sis kawen pun buat antaran sndri gak..kalau tak tau buat blajar la kan,ape susah buku care wat antaran byk ade jual..
Deela Auliya said…
tul tu sis.. :) buat sendiri pun dah leh mcm profesional yer hantaran.. insyaallah sis..
deela bertunang dulu pun buat sendiri..
ade experince.. :) so kali ne pun buat sendiri jugak
>> Cik Comey << said…
yaya dh berbakat skrg...so bleh jer dpt cengini...
Deela Auliya said…
:) insyaallah kak.. dalam diusahakan

Popular Posts