:)

smlm jenuh bersembang panjang ngan mak.. kate ye dah cari tarikh untuk majlis aku nanti.. bulan tentu2 bulan 12.. dan tarikh ye deela kene rahsia kan.. cos belum lagi ade majlis perbincangan dengan family belah fiance..

so makin lame.. hari semakin dekat.. dan semakin dekat hari dan bulan2 yang akan berlalu.. so nervous ok.. TITIK. kalo boleh nanti xnak la jadi cam time bertunang.. hurm doa doa kan la yerkk.. walaupun lambat lagi arap2 semua berjalan dengan lancar..

:)







p/s: sangat nervous nak buat persiapan
nak kahwin sehari je
nak wat persiapan makan setahun..
fuh pening

Comments

Redbloodsnow said…
eh...x same tarikh ngan zie ea yaya. 11.11.11? hehe. pape tarikh pun, janji nikah kan. itu yg penting..hiksss
Deela Auliya said…
kekeke.. ya nikah 2.12.2011 :( omak dah pilih yang terbaik..

02122011

Popular Posts