:)


alhamdulilah.. syukur seribu rahmat.. entry yang xde rezeki tu akhir ye.. Allah tu dengar.. setiap doa hamba hamba ye.. die tahu niat kite ikhlas nak buat keje nak cari rezeki.. akhir ye.. sabtu malam deela terpanggil oleh abg shaza photografer untuk photoshoot pertandingan muslimah kat Taman Tasik Titiwangsa.

sangat ramai ok.. 50 org model.. MUA.. dan photografer bergabung menjayakan misi dan event dari Sarah Hata Resources. sangat best dan teruja sebab jumpa semua model2 yang tinggi2.. ingatkan deela sorg je yang rendah ke ape kan.. rupe ye.. ade jugak yang cantik dan comel2 cam deela (ceeewahhh.. puji diri sendiri)

hahahaa.. ape pun bermula seawal 9 am.. berakhir pada pukul 5 ptg.. :) dan deela bersyukur dpt jumpa dengan my idiol sis Hilany.. dan ramai lagi model2.. my dear atiqa..dang fakhira.. dan yang lelain.. sangat teruja..

Thank Q to ma MUA.. kak Ainna.. yang buat keje sangat teliti.. sangat smooth je.. sangat tekun dan rajin bertanya.. tak dilupakan jugak to ma Photog Ir.Joepa.. sangat pandai cari angel.. dan sangat dasat..gambar photoshoot kali ne..

lastly xdilupakan.. tu encik chinta.. encik tunang.. encik peneman.. encik gemok.. (semua dialahh...) kerana sanggup bgn seawal pagi sbb hantarkan ur lovely bb ne ke tasik ttwangsa.. nanti i lanje u yer yank..








P/S: andai ada keizinan.. saye akan photoshoot.. untuk
improvekan my Skills.. Thank Q everybody

Comments

Popular Posts