barankah aku..

tersangat barankah aku? itu persoalan ye today.. ade kene mengena ke dengan aku.. of course ade.. hangin kah aku.. hurm.. ye memang tak diakui aku sorg yang berangin dan baran.. so sape boleh terime.. terime la.. sape xboleh terime terpulanglah untuk membuat keputusan.. bukan kite ne xboleh nak marah langsung.. tipulah kan if xde org yang baran dan berangin dalam dunia ne.. always boleh sabar dua puluh empat tujuh jam sehari.. memang aku tabik springer la org cengini.. kite ne bukan malaikat or nabi sentiasa 'MAKSUM' ok.. kite ne manusia biase.. tak lari dari karekter karekter seperti tanah air api dan angin.. hurm...

tipu la dlm sehari xmarah.. dalam sehari tak angin.. nak kawan emosi pun tipu la kan sehari tak menangis semua..
huh... malas dah nak describe lebih2 hal cengini.. sbb bg aku la.. yang boleh explain.. aku cukup marah if bile time tu urgent.. nak cepat.. nak kejar mase.. ade org main2.. dan tak serius.. nak bergurau ke nak main2 ke.. tengok tempat la.. xkan always nak cakap bende yang same.. kalo kamu berada kat tempat aku pun kamu mesti akan marah bile org mempermainkan time kamu serius.. so boleh fikir..

dan jangan kerana bende ne nak tutup salah sendiri.. jangan nk kondem2 org... nk ckp mcm2.. huh!! xnak describe lebih2.. malas dah.. lantak la.. semua org same je.. ade yang cerewet terlalu cerewet.. bende tak sepatut ye bergurau nak bergurau.. (bkn xleh bergurau tgk tempat la beb) payah ckp...!!.. cukup time aku blah..... malas






p/s: serius arh tensen cengini
mmg ngan setting time nak blah..
malas ar...
serius.. fedup ngan org org cam ne
mcm xmemahami masalah yang sedang berlaku
bile di diamkan bikin kan org tu hangin
so.. boleh fikir sendiri..
sengaje nak cari masalah..!

Comments

Popular Posts