thank U zie..


Salams Jumaat..

Firstly thanks la kat Zie Madini a.k.a princessredbloodsnow dengan post entry beliau mengajar cara cara meng'auto' publishkan entry2 dalam blog.. br la i tahu cam ner nak publishkan.. boleh la nanti autokan sendirik.. ye dak gitu yunk.. ' http://princessredbloodsnow.blogspot.com/2010/11/tutorial-how-to-set-entry-into-auto.html ' jd kepada mereka mereka yang nak belajo cam ner nak meng'auto' publishkan blog anda.. disni secara baik hati..double triple yaya.. korang leh la click kat http yang yaya bg tu yerp..

semoga ilmu yang ado dalam hati ne boleh la kite sharing is caring utk memasing penjinak dan penternak blog ye..


ingat nanti balik keje nak g Low Yat nak cari cassing BB.. huh nak cari yang ala ala cengini.. pink kaler.. adeh.. meroyan jap tgk kaler pink ne.. huhuhh bertambah2 royan bile tgk


yang ne.. nak nak nak...!`` mane nak cari nyah.. adehh.. lg tambah meroyan cam ne. ade ke.. ade kan.. tp mungkin mahal.. i xmampu lagi la.. uwaaa...

nanti ado gaji lebih skit.. saving2 tu.. i simpan then i belikan ok tak.. anybody boleh share share about blackberry.. ape yang best..? yaya nak taw.. :) silo silo..ok




Comments

nnt kasi bb pin u okeh

besh pasal bb> yg besh la for me kn slma 2 tahun pkai. blh berfesbuk di mana2.blh tweet2 di mana2. dan tuk foursquare, anda blh tau anda berada di mana kalo anda sesat.ekeke. then jgn lupe dunlod gps.

dan paling besh ujung bulan nganga byar bill tepong :D
nnt kasi bb pin u okeh

besh pasal bb> yg besh la for me kn slma 2 tahun pkai. blh berfesbuk di mana2.blh tweet2 di mana2. dan tuk foursquare, anda blh tau anda berada di mana kalo anda sesat.ekeke. then jgn lupe dunlod gps.

dan paling besh ujung bulan nganga byar bill tepong :D
This comment has been removed by the author.
Deela Auliya said…
fateha nak bbpin eh.. :)

213CA9E4

Popular Posts