sambungan Part 1..

malam dinner dihidangkan dengan pelbagai persembahan exspecially kumpulan aku dari unit pengurusan maklumat..ya rabbi.. lintang pukang dah.. ye la kan xbuat preparation awal2..tu la jd ye.. :)
taniah ar sbb dpt no 4.hhhhaahaha


ne la die yang agak ober expose..hahahahaha... agogo la katekan..hahahahaa



dan keesokan ye otw nak balik sempat singgah di Muzium Tentera Darat. if u alls g Port Dickson jgn lupe singgah ok.. walaupun cm tak de paper.. sebenarnye boleh gak teruja tgk keta2 kebal zaman dolu dolu.. dan macam macam peralatan perang.. time tu br leh imagine Pesawat Nuri yang terhempas tu.. gamak ye lebih kurang la yang kite tgk secara real..

xdpt naik pun xpe la. janji dpt pegang peluru yang tak hidup tu pun jd la.. uhuhuh... teruja sbb besor sangat.. :) kan best kalo dpt beli satu


dan yang akhir sekali..tugu nama nama insan yang gugur di medan perang.. al-fatihah buat mereka2 yang berjuang mempertahankan tanah air dari di jajah.. itu senor ye ade nama nama mereka terpahat di batu batu tu..





p/s: lame tol dah xg Muzium cengini..

Comments

Popular Posts