rayo haji


rayo haji xbalik la.. cos tak ambik cuti pun.. bkn malas nak balik.. sbb cuti sehari je.. umm my name org gunakan untuk ganti org.. so.. duduk rumah temankan hanim.. dan buat ape yang patut.. so smlm dah terfikir nak settle kan semua keje sebelum sampai khamis..

huh.. skrg ne semangat nak teruskan kerja.. kerja kerja.. entah la.. hope mission terbaek.. ulasan dari pihak penyelia mesti semeriah yang diinginkan.. like that..

um xnak lagi ade sintom2 rase tidak memuaskan blablabla.. dan aku pun naik semak bile terkantoi ade ulasan cam tu.. haih.. nak marah ne tahu..

im not a perpect person la.. bkn tak tahu nak wat keje but tengah belajar nak wat keje dengan bersungguh2..
aku nak jadi yang terbaik.. dan nak belajar sesuatu yang baru... i need ur support..

:) itu je.. bkn semudah petik jari je nk puaskan hati org.. YE DAK

Comments

Redbloodsnow said…
SALAM AIDIL ADHA YAYA COMEL!

Popular Posts