Pening

Salam..

Sungguh penat today dengan kerja yang berlipat ganda dan macam macam ragam lak kat Opis.. penat la cik bos..
tp xpe..kerana kerja ne sanggup i settlekan terlebih dahulu
this week dah kembali busy.. Ya Allah.. hanya engkau yang maha mengetahui.. xth la ape lagi kemungkinan kerja yang akan dibagi.. dan aku ngah standby for meeting.. ummm.. ntah la.. xth nk ckp ape dah

Why SO Serious.. JUST RELAX.. ok x mcm tu.. xnk pk kronik ngan keja.. adeh.. (cam aku sorg je ade keje) tp org ckp biase ye hujung tahun ne leh relax skit.. huhuh..

xda relax pun time cuti habiskan masa bercuti.. untuk tido.. hahaha... normal.. habit aku dari dulu kuat tido.. selain dari kerja mengemas dan membasmi kuman.. aih...

:)

Comments

Popular Posts