Oyehh...


ooyehhh.. sangat teruja entry kali ne.. :) tadi after lunch dengan en tunang.. i terus berpusu2 ke Kolej utk buat payment dan bayaran deposit untuk Rode.. sangat teruja.. hati berbunga.. bertambah semangat nak meneruskan kerja.. dan destinasi seterus ye akan menyambung semula pengajian ke degree.. insyaallah.. intake bulan jun next year.. lokasi pembelajaran adalah dirahsiakan.. atas faktor2 keselamatan.. cehwah!!~

p/s: bile la engkorang kat kolej bahagian registry tu.. nak berubah.. korang tu bukan ye gomen nk bukak opis lambat2..lepak2 bagai.. opsss.. korang tu swasta.. ape kes ni dari dulu sampai skrg ne xubah2.. LEM!!~ toi.. tekanan aku nk g sane.. dari nk jadikan sejam terus 2 3 jam.. WTF laaaa...aihhh eii..
lepas ni ubah2 la... dah la teruk.. nanti org kondem2 lagi kolej kite ne blablablablabla.. plsssss ALERT!!~


Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!~ kat sini la i konbo.. huh.. xsabar nak masuk dewan ye.. nak bawah mum abba sumer.. i hope u all proud wit me.. Oyehhhh!!~
umm insyaallah i akan naik buat kali ke 3 tapi xth bile insyaallah panjang umur.. i akan bawak u All naik sekali..
:)

ape yang penting skrg ni..usaha untuk mengumpulkan dana.. untuk yuran pengajian.. ya Allah murahkan rezekiku.. berkatilah semua ye.. Amin..






p/s : xsabar nak buat PLK.. huh..!`

Comments

Popular Posts