keje bersepah..

Assalamualaikum everybody..

yank yank sekalian.. aduhai.. terpakso la i meng'auto' publish kan entry kali ne.. keje makin lame makin bersepah.. huh.. sangat sedih..sbb last week keje yang stress terpaksa buat dulu.. dan holdkan segalak kerja kerja fail..
kesian den..

xpe.. alhamdulilah.. schedule kembali mcm biasa.. dan life pun rotate mcm biasa.. dan hari hari berlalu dengan senyuman walaupun always fikir pasal kerja.. kerja kerja dan kerja..

ape pun Alhamdulilah.. kehidupan saya dapat diarrange dengan kerja yang baik.. dan selepas ini mungkin akan lebih baik lagi..

dengan semangat.. dan Syukur kepada Allah dengan rezeki yang diberikan.. cuma lately ne.. i terasa makin jauh dari Rahmat Allah.. makin melupakan.. seolah2 tiada doa yang ku kirimkan.. kenapakah.. Ya Allah janganlah engkau lalaikan hatiku dengan nikmat dunia ne Ya Allah.. aku hanya mengejar Syurga mu.. dan bukanlah Neraka Jahanam mu.. hurm...

i always berdoa supaya segalanya dilindungi dan dirahmati..




p/s: this wednesday mau keluar dengan kakaku nuza dan
sangat happy cos this week my convocation is coming
xsabar.. dan banyak benda nak buat.. maybe besok malam
or this nite.. but malam ne ada temujanji kat e@curve..
dan nak siapkan persiapan convocation

Comments

Popular Posts