jalan jalan

salams all.. ihikss.. suke dan tak suke bile cuti panjang panjang cam ni tak tahu ape yang patut kene buat.. bosan boring dan bagai2.. akhir ye.. jalan penyelesaian ke Putrajaya melawat Kuaters kakak dan abg di sana.. actually dorg pun tak pindah lagi.. saje datang melawat kawasan... anyway.. nice.. view pun cantik.. rumah besar.. segak.. dan seronok la.. :)

saje je ngade gedix tangkap picture cam tu..ahahaa... saje nak test market la tu kan..hahahaha... jangan marah ye.. sbb saye th sy sememang ye comel.. (ciss...angkat bakul lak kan..) then discide mkn kat kenny rogers..


muke excited tunggu order.. sambil2 tangkap gambar.. hehehe... pantang lepa kan..tangan tu mesti nak click click click...

just order sandwich chicken classic je.. :) sedap wooo.. ok la kan kalo nak diet cam ne.. dr xmkn ape langsung..
sooo nyummmy...

ne lak mkn ayam.. pantang jumpe ayam... huh.. sampai hati xsuap langsung..dekot ar gemok ne.. hahaha..
licin ko...hahaha.. bagus la..bawak die ne g makan2.. even xde selera pun leh jd ada selera.. uhuhuh
bagus la mok ne.. cayam mok..

last skali g cinelesure tengok Megamind.. sangat best..seronok.. :) thanks ye syg.. bwk bb keluar jalan2.. xde la bb boring.. thanks u syng...



Comments

Popular Posts