BENGANG ok..

Bengang dan SUNGGUH BANGANG.. boleh x mcm tu.. aku giler stress dengan tahap pengurusan KOLEJ.. sungguh LEMBAB.. dan menyusahkan.. belum lagi lunch hour.. dah tutup kaunter.. dengan alasan kami dah buat balancing.. HEH!!~ KAMU TAHU TAK ADE LAGI 15 MINIT UNTUK KAMU SERVE STUDENT.. dasar makan gaji buta la korg ni..

duit tu nak.. laju je.. tapi tahap pengurasan dari 5 bintang aku xnak bg langsung.. FAIL!!
ko tahu aku ne bengang gile dengan korg korg yang tak pernah berubah tu.. geram th x.. huh.. entah la bile nak berubah ye tahap pengurusan korg.. bkn pe.. aku just g bayar duit konvo... dan amek jubah.. boleh kene tunggu sampai 2 jam.. org xberape ramai pun.. sbb due date til 3 dis..
so kenape boleh jd jem cam tu..???pkk sat..

huh!!~ ne br amek jubah ok.. nanti nak pulangkan mcm mane pulak.. dapat ke tidak DEPOSIT.. dan duit sewa hostel dulu pun still masih tidak dpt dipulangkan...

Comments

Redbloodsnow said…
hissshhhh! teruk lah org tuh. duit hostel pun lom pulang kan lg ea. x halal kan yaya. biar die taw rase nnti...miahahaha. keji ah zie nih ek :D
Deela Auliya said…
tu ar biar kembong perut dorg

Popular Posts