merajuk

apekah.. merajuk tah paper ye sebab..dan tak bersebab pun merajuk..adehh.. sejak dua menjak ne im very touching.. merajuk.. kene jerkah pun merajuk.. bile xdpt sesuatu pun merajuk..runsing skit pun merajuk.. ape tah lagi kalo tertekan lagi la..merajuk xnak ckp ngan sape2.. jadi mood moodnak keluar tu op kos la xde..

tadi nak keluar g JJ pun ase cam tak bersemangat dah..xth la ngape lately ne asyik terfikirkan tentang masalah kewangan.. mmmm...nk keje part time pun mcm takut je
tahu2 je la KL kan..

kekadang niat tu ikhlas nk cari duit tapi org menyalahgunakan kite.. ummm..aku terfikir nk cari part time tp part time yang tidak menyusahkan aku..yg boleh dapat extra income 200-300 sebulan..then boleh simpan wat saving..

tapi APAKAH???

ummmm fikir fikir nak bukak bisnes pun nak handle mcm mane..memerlukan modal..tp mane nak cari kan..
ntah la..sedih je fikir.. :(

Comments

Popular Posts