kerana mu begitu berharga

To : Sayang
1.24PM 22/10/10
Tingin nak mam coklat M&M


haih... sungguh teruja bila en tunang cakap.. tuwon bawah skang..ingatkan nak marah2 ke pe.. rupe ye Nah~! coklat..u know that.. u xpernah menghampakan i..dan i selalu menghampakan u.. bile nak mkn itu ini i cam endah tak endah je..

dalam YM ade satu ayat yang en tunang sebut buatkan aku rase cam sedih.. 'die kalo nak sume die ley bagi...sayang ni ape pon xley bagi.. sayang xde wet..' umm.. sebenarnye walo ape pun cara sekali ye.. even duit xde.. tp kasih sayang tu tetap ade..

actually post ne aku nak tujukan kat somebody 'FADIL' i know u boleh masuk my blog.. but u never ever post ape yang u nak in my blog..harap maklum..

sebenarnye duit ne mmglah penting tp kasih sayang tu lagi penting .. let me comparekan both of u two.. :

u want to know kan en fadil why i rejected u..
1. 1stly ingat x waktu dulu u keluar dgn i.. i ckp.. i nak satu bear hello kitty..xbesar mane pun..dlm RM50++ cam tu
then u ckp 'nanti ade duit u beli sendiri la..ok kan..xkan i nak beli pulak i kan lelaki..' (u boleh pk kan..even lelaki pun en tunang boleh je beli..sebenarnya jantina tu bukan memainkan peranan..yang penting hati tu seikhlas zul..)

2. bile keluar makan... 'i teringin nak mkn laksa kat padang polo tu.. ' then u boleh cakap.. 'i xmkn laksa..makan benda lain boleh x..'spagetti or etc..'
( umm kalo i dengan zul.. die mkn je..teman mkn same..walopun die tak berape suke mkn laksa..)

3. keluar jalan2 .. i akan cakap.. ' teringin nak g beach' then u akan cakap ' panas la.. i leh panas2.. ' ( kalo zul tu..panas2 pun ok je..sbb laut la tmpt kegemaran beliau utk pergi memancing..)

so bkn niat i nak compare kan u all.. but u sendiri akan dpt jawapan ye. org kate..ape yang berlaku biarkan berlaku..mungkin selepas ini kite akan bertemu dengan org yang lebih baik.. jadi..jawapan i.. even u terfikir nak bersemuka baru2 ni.. JAWAPAN I ... I TETAP PILIH ZUKARNAIN ALIAS.. MY FIANCEE..

after this xnak ade lagi spekulasi2 nak menghancurkan hubungan kami..masalah kami biar lah masalah kami dan tak de sangkut paut dengan u.. even ape yang i nak i suke.. itu hak i sbb tunang i xpernah nak halang what i done..dan u tak de hak ape2 nak masuk campur hubungan kami atau nak pisahkan i dengan tunang i.. cukup2 la kami dah harungi bagai2 dari org org SPESIS u...








p/s: Fadil just leave me alone ok.. no need send anything in my inbox!`




p/s: FOR MY FIANCEE syg even ape yang pernah berlaku jangan bandingkan syg dgn die yg xpaham bahasa melayu tu..jangan rase merendah diri dlm hubungan kite.. yang penting hati bb always syg kt syg..forever..ingat tu..sampai mati xde org boleh mengantikan tmpt syg

Comments

Popular Posts