i love the way u lie...

salam... ummm alhamdulilah..arini sungguh success..sessi photoshoot.. berjalan sangat lancar dan i sangat teruja...then lepas je photoshoot.. terus balik Ipoh dengan beloved brother..thanks jugak kat fikri sbb bersusah payah menghantar dan mengambik saye dri usj ke ampang then dari ampang ke selayang..

ummm ape nak cite lagi ye.. huhuh.. tu la kan cadang2 balik ipoh ne nak rest..xnak pk sal keje..sal ape2 masalah..just nak rehat..nak happy2..nak habiskan mase buat sesuatu yg berfaedah..:) tadi adik ckp nk g penang..wah..syiok ye kamu cuti ye..setart minggu ne schedule mula busy..

next week akan ke PD.. itu family day.. :) xsabar..sungguh excited..besok ingat nak keluar g tanjung cari baju utk tema 80an.. :) sampai hati u all..hahahaaa...

umm i pun ngah pk2 nak pakai ape utk tema mlm tu nanti..dan persembahan..aduss..hahahaha...
kekeke.. umm arini sungguh happy :)


Comments

Popular Posts