EXCITED!!~

so excited la.. sbb this weekend company akan wat family day kat Mayang Sari Beach Resort Port Dickson.. aku pun xth kat sane ade ape.. yang pasti ada pantai.. itulah tempat kegemaran ku.. itulah yang pasti..
xsbar nak kesana..nak release tensen..berehat dan menjadi ketenangan.. :)

ummm ntah le.. bile duk KL ne dah tak th nk kemane.. dan xth kemane hala.. habis keje pun penat.. balik terus tido.. :( kesian kan.. so rehda je.. memang hari2 route cam ne

cuma lately ne tensen skit dengan keje.. xth la knape..mood2 malas tu ade je.. mungkin sbb enviroment tu dah xberape nak best mcm memula masuk keje dulu..

xth la kan.. biasa la..situasi cam ne akan di alami sebab bile dah lame keje..dan aku pun berdoa utk cari keje lain.. dan dapat job goverment.. yang tetap.. aminn

Comments

Tihara said…
best nye dpt g jln2 kn ;)

Popular Posts