wah...

assalamualaikum sumer..
wah lame dah tak updated blog kan.. mcm terbiar je blog ne.. anyway.. skrg ne dah xde mase sangt nak updated blog leh x kalo nk wat auto publish kat blog ne..
lately ne mcm2 bende berlaku.. ade yang happy sukmo.. ade yang sedih pun xsesedih dulu la.. kalo dulu selalu post cerite2 i ngan en tunang..gaduh la..perang mulut la.. ade je bende tak kene.. skrg ne.. perang gak.. gaduh gaduh gak..tp pelik la konfius sesangat kan.dulu boleh gaduh xbercakap 2 3 ari.. skrg ne.. xsmpai 15 minit pun dah bertegur balik..dah mcm biase.. solah2 cam xde paper berlaku..
tu la kan.. mungkin ne salah satu sebab Allah dah makbulkan segale doa yang aku pohon..en tunang pun dah cool down skrg ne..dah xde marah2 macam dulu.. ape pun skrg ne always happy with him... syg sgt.. dan i lak cam xsabar je nak kahwin.. nak bergelar Puan..Puan Noor.. waaaaa...syok syok..


saje aku post kan gambar time raye baru2 ne dengan keluarge tercinte di kampung.. bersalam salaman dengan abba dan ma.. dan sempat la jugak time raye aritu celebrate birthday


di sambut dengan ramai sanak saudara sepupu sepapat yang lahir di bulan sweet september.


ne dia.. dah macam parti kongres je.. huhuh...terdiri daripada abba 7.9 en tunang berkongsi tarikh dengan ikhwan.. 8.9 .. amirul 9.9.. aku 13.9.. dan acu 14.9.. akhir sekali penutup my mum 29.9..

p/s: happy birthday with my mum.. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..and i very love u my dearest mum..

yang xaci tu kan..ade lak adegan baling tepung...konfius yerk..asal i sorg je yang kene..padahal time tu ramai lagi yang berbulankan september.. cam tak adil je kan.. en tunang berpakat ngan abg dan adik.. bagus korg ye..tunggu tahun depan.. i balas sorg2.. :) tambah lak abg.. tahun depan celebrate yang ke 30 tahun..siap kamu..hahahaha...(ketawe jahat)

anyway thank to cik suhana soffiya maurell paul.. kerana menghadiah teddy bear yerp..
sangat cantik..siap peluk2 lagi..hahahaha...

mmmm...

tu je setakat ari ne insyaallah esok kalo rajin i updated lagi ye.. adiosss








Comments

Popular Posts