Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubbarak

Assalamualaikum buat semua follower ACBSCB
mmm dah lame dah tak menjengah blog yang tercinta dan tersayang ne.. sejak dua menjak ne makin malas nak updated blog..
malas nak menulis dan create ape2 bende nak taip..
anyway..
dah 2 minggu aku ditempat baru..
alhamdulilah situasi berbeza dengan tempat keje lame..
kawan2 yang happening..
tempat keje yang selesa (walopun kene duk kat bilik meeting)
keadaan yang sejuk (cam dalam freeser)

Anyway Selamat Menyambut Awal Ramadhan Al-Mubbarak..
semoga Ramadhan kali ni dilimpahi dengan penuh keberkatan dan kerahmatan dan rezeki yang berlipat ganda..
selain tu bleh la menambahkan pahala mengerjakan amal ibadat..
bermula dengan sahur...
solat 5 waktu
berbuka
bertarawih..
mengaji Al-Quran..
last2 nanti bayar zakat..

dari pengalaman aku ler..
dah 3 tahun aku berpuase bersendirian jauh dari family
aku xpenah dapat sambut 1st ramadhan bersama family
jadi rase sayu tu ade la..

mmm...
paling xbest ye
2 hari sblum puase..
aku kene serangan asma..
serius sedih...mum ngan abba lak jauh.. just bleh on call je

skrg ne mum dah rajin call.
tiap2 malam kul 9 @ kul 10
mmm.. ngape eh.. risau...sbb aku dah bersame terlalu lame..tetibe terpisah..

mm
rindu anyway
dengan famili semua..
dan..
tahun ne rase seronok sangat sbb terase suase raye :)
tahun ne nak masak rendang ayam ler
cam tahun2 lepas

mmmm..
lengan kat siku ne sakit..
bengkak (ngengade je nak ngadu)
sbb jarum amek darah kemarin..
puas hati ko ye dokter..
giler kejam..
benci wooo

mmmm
ubat la..xmcm racon..
huh!!~
konfom xnak g dah lepas ne..
tekanan perasaan aku..

memalam nak tido nangis dulu..
br tido..
cm tu la
nangis sbb ape pun tatau..
mmmm sedih kot..

mmmm

on friday..
aku balik kg bersama en tunang..
sambut puase kat sane lak..
dan bertarawih..
alhamdulilah.....




Comments

Popular Posts