:)

nothing interested btoi.. uhuh.. every weekend di basahi dengan kate2 bosan yang agak muak utk didengar.. cam aku ne nak wat ape lak kan.. smlm penuh dnegan aktiviti berfaedah.. ape yang aku buat. biarlah rahsia.. hidup dah sebati dengan kehidupan mcm ne..

hehehe. rase happy sbb berbuka puase dengan abg.. kakak ipar..dan adik ..
umm cam biase la bile makn pasti kekenyangan berlaku... then petang ne plak aku akan belayar ke Nilai Spring Negeri Sembilan.. haishh.. cam kenal je ayat nilai tu kan..
teringatlah somebody.. walau ape pun.. past is past.. hidp mesti diteruskan..

anyway smlm sempat gak aku lepak dengan my BFF.. encik fikri.. mmm biase la kami bile berjumpe dah cam org gile je..seronok lagi sbb encik tunang.. mem... errrr syuhhhh!!~ rahsia.. sungguh sedap..merdu..leh jadi artis.. hahaha puji skit.. bkn senang nak dengar.. hahahaha

umm di bulan puase ne.. aku teringat mcm2 kisah.. dan bende yang jadi antara aku.. dan... mmmm ntah la.. mungkin ne semua ketentuan Allah.. bile aku ckp aku xnak jumpe.. mcm2 cara Dia buat halangan supaye aku tak jumpe budak tu..
walaupun bende dah lepas.. tp dlm hati ne still terpahat... luke..

aku bukan senang nak marh org.. nak membenci ke ape.. tp bile dah bagi hati aku sakit.. ingatlah ye.. biar la ape jadi pun.. aku pun sedar im also not perfect..
tp ape aku dah buat.. hargai la.. aku bkn mintak duit ringgit sebagai balasan..
family dah cukup loaded dah dengan rezeki yang Allah bagi.. aku dah bersyukur sangat..

mmmm tp entah la... ok la.. cik yaya.. let bygone be bygone..!!~ adios...

Comments

Popular Posts